CategoriaCamere pentru copii

Atunci când ne referim la copii, știm că ei merită toată frumusețea din lume, adusă în mediile în care ei cresc și se dezvoltă. Tocmai de aceea, în camerele lor trebuie să se regăsească cele mai vii și împlinitoare culori, iar mobilierul lor trebuie să fie ca inspirat din basme. Transformă dormitorul copiilor tăi în lumea lor magică la care visează și fă-l locul în care armonizezi imaginația micuților și și dorințele tale pragmatice.

Acest spațiu trebuie bine optimizat pentru somnul lor odihnitor, pentru studiu și, de asemenea, pentru joacă, astfel încât, pe lângă un pat confortabil, va trebui să ai în vedere pentru camera copiilor tăi piese de mobilier versatile, dulapuri și rafturi pentru depozitarea jucăriilor, un birou pentru pregătirea temelor și alte elemente care le-ar aduce bucurie.

Așadar, la ZEBRANO ne-am inspirat atât de la părinți, cât și de la copii și am creat mobilier pentru copii în culori calde, pastelate, care dau o stare de bine și încurajează joaca fetelor și a băieților. Stilurile practice adoptate dau voie acestor încăperi să devină spații în care inspirația își face loc cu ușurință, prin intermediul mobilierului din lemn de calitate, în tonuri neutre, dar sub forme și finisaje jucăușe.

Indiferent dacă alegi un design elegant, minimalist sau modern, camera copiilor va crește odată cu copiii, fără a fi nevoie să o schimbi complet pe măsură ce aceștia devin adolescenți. Asta se întâmplă tocmai pentru că noi, la ZEBRANO, ne implicăm total atunci când creăm piesele de mobilier menite să fie părtași la viața copiilor noștri în toate momentele ei fascinante.

Designerii ZEBRANO te invită să acorzi atenție unităților de depozitare, întrucât acestea sunt cheia către sentimentul de ordine pe care îl vrem atât de mult uneori, în camera copiilor. Cu toate acestea, vom permite dragilor noștri să-și transforme dormitorul într-o zonă de joacă în timpul liber, pe care îl putem preface atât de ușor în timp de calitate.

Toate piesele de mobilier sunt realizate din lemn de calitate și țesături hipoalergenice, pentru micuții tăi să se simtă în siguranță și să se bucure din plin de un dormitor sigur, vesel și plăcut.

citește mai mult
Camere pentru copii

Armin

Vezi colecție
Camere pentru copii

Kids Room 004

Vezi colecție
Camere pentru copii

Kids Room 003

Vezi colecție
Camere pentru copii

Kids Room 002

Vezi colecție
Camere pentru copii

Kids Room 001

Vezi colecție

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile