CategoriaFotolii

Dacă simți că spațiilor tale de acasă le lipsește un touch elegant și sofisticat, cu accent pe confort și relaxare, dar care să le și umanizeze într-un mod remarcabil, poate că ar trebui să adaugi un scaun, un fotoliu sau un scaun Bergere.

Un scaun Bergere va aduce, în mod categoric, rafinament în orice spațiu, schimbându-i atmosfera și dându-i un aer boem, visător și de relaxare. Datorită designului său unic, cu laturile închise, acest tip de scaun poate stimula creativitatea oricărui designer de mobilier, în materie de forme și culori.

Scaunul Bergere este cunoscut și pentru calitatea sa de a oferi utilizatorului o experiență deplină de relaxare. Laturile acestui tip de fotoliu sunt de obicei tapițate, iar scaunul este prevăzut cu o pernă confortabilă. El este de obicei mult mai versatil, mai lat și mai primitor decât un scaun obișnuit.

La ZEBRANO, poți găsi o mulțime de modele de scaune bergere, elegante, realizate din țesături moi și confortabile, în tonuri neutre și calde, astfel încât să satisfacă până și cele mai exigente așteptări referitoare la design, dar și la sentimentul generat atunci când ne aruncăm în brațele lor. De altfel, aceste piese de mobilier versatile și unice pot avea spate înalt sau jos, forme curbate, asimetrice, conice sau rotunjite. Marele avantaj al fotoliilor noastre personalizate este că vin în multe forme și dimensiuni, potrivindu-se perfect și completând armonios orice spațiu, creând o atmosferă mai sofisticată și mai elegantă. Datorită utilizării sale multiple, poate face un duo perfect cu o canapea în aceeași culoare sau poate fi într-un contrast profund, pentru un aspect unic, electrizant.

Așadar, dacă și tu vrei să-ți complimentezi spațiile de acasă cu un fotoliu sau cu un scaun bergere, vino în showroom-urile noastre și ne vom asigura că, pe lângă design și culori îndrăznețe, piesele de mobilier alese vor fi perfect finisate, din lemn și țesături de calitate.

citește mai mult
Fotolii

Zend

Vezi colecție
Fotolii

Dali

Vezi colecție
Fotolii

Cage

Vezi colecție

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile