CategoriaMobilier de Birou

Mobilierul de birou ZEBRANO este conceput și pentru birouri cu doze mari de personalitate. Stilul rafinat, cu accent pe lux al pieselor robuste in negru, alb și culori calde, neutre îți vor transforma un biroul într-un sanctuar, în care vei munci cu multă plăcere și ușurință.

Pentru că vrem să aducem acel confort prezent în zonele preferate din casele noastre, propunerile noastre de amenajare a birourilor sunt inspirate din aceste inițiative de design și decorare a locuinței. Asta pentru că dorim să oferim clienților noștri mobilierul ideal,  care îți va da ocazia să aduci  creativitatea și productivitatea la locul de muncă.

Fiecare piesă de mobilier menită să-și găsească locul în biroul tău va îmbina designul elegant, de lux, cu lemn atent lucrat în atelierele noastre, îmbrățișat de țesături de calitate, în tonuri clasice și neutre, axate pe maximizarea eficienței și a spațiului de lucru, fără a aglomera atmosfera generală.

ZEBRANO oferă clienților săi o multitudine de piese de mobilier de birou, cuprinzând soluții pentru birouri mari, elegante și scaune confortabile, mobilier de depozitare care arată organizat și elegant, până la mobilier modern cu tehnologie încorporată. Toate acestea pentru a crea spații care să încurajeze concentrarea, motivația pentru lucru și plăcerea pentru ceea ce realizezi prin muncă.

În plus, am materializat și idei pentru birouri manageriale, pentru care poți alege dintr-o gamă variată de canapele cu spatar înalt, precum și alte decoratiuni care fac atmosfera mai personală, mai intimă, oferind simultan funcționalitatea și pragmatismul de care avem la birou. Este bine de reținut că biroul managerial sunt o carte de vizită pentru brandul tău, ele dând tonul primei impresii asupra afacerii tale.

Indiferent dacă te gândești la un birou pentru acasă sau la un birou de companie, trebuie să acorzi ceva timp în alegerea celui mai potrivit design pentru acesta, pentru că, până la urmă, obiectivul principal de urmărit este aducerea productivității și creativității în mijlocul lor. Iar noi tocmai asta reușim să facem, plusând prin calitatea elementelor de mobilier pentru birou, știind că astfel contribuim și la creșterea calității muncii pe care o depunem în spații dedicate, atent gândite și amenajate.

La ZEBRANO ne place să investim în design sofisticat, linii practice și estetică atemporală, așa că piesa centrală a spațiului de lucru este de obicei biroul robust și elegant.

citește mai mult
Mobilier de Birou

Verona

Vezi colecție
Mobilier de Birou

Office Furniture 003

Vezi colecție
Mobilier de Birou

Cratos

Vezi colecție
Mobilier de Birou

Sentinus

Vezi colecție

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile