CategoriaSaloane / Living

Saloane complet personalizate – Pentru momentul în care vrei să adaugi armonie și farmec salonului tău, bazează-te pe ZEBRANO, pentru o notă distinctivă de rafinament și lux.

Salonul este locul care va da voie creativității să găsească cea mai bună utilizare a spațiului, mai ales când ne gândim că este locul de împărtășit și creat amintiri de neuitat, propriu familiei și prietenilor. Tocmai pentru că suntem diferiți, saloanele prind și ele diverse forme, în funcție de utilizatorii ei: de la camere generoase și în plan deschis, până la colțuri ingenios utilizate în spații mici de bucătărie. Prin urmare, piesa centrală a acestei camere trebuie să facă zona de luat masa să iasă în evidență, să se remarce prin funcționalitate, prin aspect impecabil: setul de masă și scaune asortate trebuie să se încadreze perfect în spațiul propus,să îmbie oamenii și să atragă din start atenția asupra sa.

La ZEBRANO, poți găsi o varietate impresionantă de seturi de salon, de la elegante și clasice, până la concepte și elemente centrale de mobilier artistic. În plus, poți să-i dai personalitate și pragmatism spațiului respectiv alegând mobilier cu spații de depozitare adecvate, iluminat suspendat, zone de covoare etc. Seturile noastre de salon/sufragerie aduc împreună linii elegante cu forme organice pentru un aspect futurist, luxos care va da un aer ultramodern casei tale.

ZEBRANO se remarcă și printr-o vastă experiență în decorațiuni interioare, așa că îți poți completa spațiul de luat masa cu elemente care să se potrivească cu acest spațiu care va deveni o zonă încântătoare în casa ta, iubită de toată lumea.

În magazinele ZEBRANO, varietatea de mobilier este copleșitoare: trebuie doar să știi ce în ce stil alegi să-ți decorezi salonul. La noi, vei găsi modele de mobilier – de la clasic la modern,  de la tradițional la ecletic, sau elegant și luxos, în toată plinătatea cuvintelor. Vei beneficia de consultanță și sprijin din partea personalului nostru specializat, în așa fel încât ideile tale să prindă contur pentru o utilizare optimă a oricărui spațiu pe care dorești să-l amenajezi.

Toate produsele noastre sunt realizate din lemn de calitate si alte materiale naturale, prin intermediul cărora se poate citi cu ușurință o mare atenție la detalii, în realizarea unor finisaje de lux care nu scapă neobservate. Culorile și formele pieselor noastre de mobilier se înscriu într-o gamă largă de variante și se fac remarcate în cadrul unor structuri solide, foarte rezistente în timp, ce vor complimenta orice dimensiune a încăperii, aducându-i luminozitate și coerență. Așadar, indiferent de stilul ales sau de  dimensiunea camerei, la ZEBRANO putem da viață designului perfect pentru salonul sau sufrageria ta!

citește mai mult
Saloane / Living

Athena

Vezi colecție
Saloane / Living

Medusa

Vezi colecție
Saloane / Living

Velovis

Vezi colecție
Saloane / Living

Living Room Athena

Vezi colecție
Saloane / Living

Living Pierro 001

Vezi colecție
Saloane / Living

Penelope

Vezi colecție
Saloane / Living

Fenny 007

Vezi colecție
Saloane / Living

Living Room Quintus 005

Vezi colecție
Saloane / Living

Living Room Quintus 004

Vezi colecție
Saloane / Living

Living Room Quintus 003

Vezi colecție
Saloane / Living

Living Room Quintus 001

Vezi colecție
Saloane / Living

Marakesh

Vezi colecție

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile