CategoriaInterioare de Yacht

Designul interior presupune soluții creative, dar și tehnice, aplicate într-un anumit spațiu pentru transformarea oricărui mediu într-unul primitor, confortabil și îmbietor. Soluțiile de amenajări interioare oferite de designerii vor obține cu ușurință echilibrul perfect între dorințele clienților și o structură fluidă, estetică și practică.

Echipa ZEBRANO a avut ocazia să lucreze în multe proiecte creative și nonconformiste, cum ar fi proiectarea interioarelor unui iaht, combinând astfel finisajele de lux cu necesitatea unui spațiu funcțional, care să țină cont de provocările din cadrul designului neregulat al unui iaht.

Deși în sine o provocare, un design de barcă de lux este, de altfel, tot un design de locuință, doar că unul atipic. Tocmai de aceea, mobilierul și decorațiunile interioare trebuie să fie potrivite pentru a îmbrățișa o notă elegantă și somptuoasă, dar și să-i facă pe proprietari și pe oaspeții lor să se simtă ca într-o casă. Evident, există multe aspecte diferite ce țin de formă, stil, dimensiuni ale spațiului, care trebuie luate în considerare atunci când este proiectat interiorul unei bărci.

Pe de altă parte, este important să se păstreze lumina naturală, deoarece bărcile au alt tip de ferestre, acordându-se atenție barierelor fizice care pot afecta estetica generală (lipsa de simetrie, coloane de susținere, forme neregulate ascuțite, ieșiri de securitate marcate și iluminat de urgență care trebuie să rămână vizibil, precum și alte provocări). Dar, cu ajutorul unor designeri creativi și profesioniști, o barcă va deveni, prin elementele de design interior, dar și prin atmosfera pe care o inspiră, o a doua casă.

Colaborarea dintre noi, ca producători de mobilă și echipa noastră de designeri de interior va face ca produsul final să fie unul complet, bine închegat și, mai presus de toate, personalizat în funcție de dorințele clientului. Calitatea și rezistența produselor finale sunt promisiunea noastră, dorindu-ne mereu să excelăm în crearea unei experiențe confortabile, de lux, care să integreze natural în spațiu orice piesă de mobilier sau element decorativ.

citește mai mult
Interioare de Yacht

Yacht

Vezi proiect

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile