CategoriaLux Rezidențial

La ZEBRANO, ținem cont de dorințele tale, promițând un design interior personalizat și mobilier de lux personalizat pentru casa ta, biroul tău sau orice alt spațiu special care are nevoie de un design profesional, de neegalat. Scopul nostru este să te facem să te simți confortabil și să-ți îmbunătățim stilul de viață în orice spațiu în care fie locuiești, fie petreci o bună parte a timpului tău. Tocmai de aceea, știm că ideea de confort vine în forme personalizate și subiective, așa că îți punem la dispoziție o varietate de materiale și finisaje de lux, cu suprafețe și stiluri sofisticate, realizate manual, cu multă pricepere și pasiune.

Pentru proiectele rezidențiale, serviciile noastre includ soluții de design end-to-end, de la amenajarea spațiului arhitectural până la propuneri de mobilier funcționale, utile, dar și primitoare, în cadrul celui mai iubit ”acasă”.

De-a lungul experienței noastre în acest domeniu, am avut șansa să reproiectăm case de pe diverse continente și să ne adaptăm viziunea de design la particularitățile locale, spațiul în sine și, mai ales, să fim conformi cu cu dorințele clienților. Întodeauna ne luăm libertatea de a experimenta modele, rămânând în același timp concentrați pe dorințele acestora, bugetele și timpul de livrare a proiectului.

Toate amenajările interioare rezidențiale realizate de echipa ZEBRANO au avut unicul scop de a îmbunătăți și de a adăuga valoare stilului de viață al proprietarilor de case. De aceea, întodeauna ne începem proiectele vorbind și înțelegând nevoile clienților noștri și apoi trecem la etapa de planificare, care ne ajută să avem control asupra bugetului și a intervalului de timp pentru livrarea proiectului fără întreruperi, până la finalizarea acestuia.

În funcție de spațiile interioare pe care trebuie să le reamenajăm, avem ocazia să creăm experiențe bogate ale spațiului, optimizând încăperile, generând spații de depozitare ingeniase, dar și insuflându-le acestora un design unic, care reflectă stilul de viață și personalitatea proprietarilor.

Pentru a adăuga simultan spațialitate, funcționalitate, ordine și confort acestor spații, lucrăm cu mobilier de lux la comandă, care îmbină diverse materii prime, țesături și culori, de la lemn, la ceramică, marmură și diferite componente metalice care răspund conceptului ales, precum și dorințelor locuitorilor.

Designerii și arhitecții de interior ZEBRANO oferă fiecărui proiect rezidențial un stil de locuit unic, presărat cu detalii de lux, din care rezultă o combinație versatilă, care menține senzația de locuință vie, propunând totuși un design de interior rafinat, aparte.

citește mai mult
Lux Rezidențial

Sardinia

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Skopje

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Chur

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Baghdad

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Mersin

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Malatya

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Kayseri

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Oman

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Moscow

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Ankara

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Vienna

Vezi proiect
Lux Rezidențial

Ankara

Vezi proiect

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile