Servicii
Design interior

Cu toții ne dorim să avem o casă decorată în stilul nostru, deși uneori acest lucru nu este conform viselor noastre, pentru că nu avem expertiza necesară pentru a transforma în realitate viziunea pe care o avem cu privire la spațiile în care ne desfășurăm activitățile de zi cu zi.

Există posibilitatea ca, designul și materialele să fie alese, dar mobilierul să nu se potrivească cu ceea ce am visat că ar întregi casa noastră. În acest caz, ideal este să apelezi la specialiști care să te ajute să ai un design interior echilibrat, care să aducă liniște și bucurie casei tale.

Designerii și arhitecții de interior profesioniști ZEBRANO vor cerceta și planifica în detaliu orice amenajare sau redecorare a locuinței, astfel încât să se potrivească nevoilor și dorințelor tale.

explorează portofoliul nostru

Designul este subiectiv, dar odată ce înțelegi ce ți se potrivește cel mai bine, vei știi la ce să te aștepți.

Designul interior este o experiență concepută pentru a-ți îmbunătăți viața și starea de spirit, iar din punct de vedere tehnic, este un proces  prin care locuința ta va fi transformată, oglindindu-ți dorințele și nevoile, pentru ca o simplă casă să devină în mod viu și împlinitor ”acasă”.

Acest proces implică o cunoaștere profundă a tacticilor de implementare și implică mult mai mult decât pur și simplu a decide cum să arate patul sau biroul tău – este mai mult de atât. Este vorba despre intuiție, despre cunoașterea și identificarea personalității tale, cu ajutorul căruia produsul final de design prinde formă și conținut – rezultatul la care ai visat!

Așadar, cu cât afli mai multe despre despre elementele de design care intră în stilurile tale preferate, vei știi ce aspecte să ai în vederea amenajării, fiindu-ți mai ușor atunci când vei alege elemente decisive pentru a-ți decora casa:

 • Culorile – Așadar, cu cât afli mai multe despre despre elementele de design care intră în stilurile tale preferate, vei știi ce aspecte să ai în vederea amenajării, fiindu-ți mai ușor atunci când vei alege elemente decisive pentru a-ți decora casa:
 • Forme – obiectele din casa ta, dar și încăperile în sine, pot lua mai multe tipuri de forme: naturale,  neregulate sau geometrice.
 • Linii – liniile pot fi verticale, orizontale sau dinamice, oferind mobilitate și dinamică spațiilor interioare.
 • Modele de lux – pot apărea peste tot în casă, dar trebuie adaptate stilului și nevoilor, pentru a nu îngreuna atmosfera, menținând relaxarea și fluiditatea ei.
 • Texturi –țesături care pot face din experiența de atingere sau ședere una complet senzorială. Pot fi țesături specifice, sau orice tip de lemn, metal sau accesorii din alte materiale.

Pentru găsirea celui mai bun design interior, este nevoie să acordăm timp, înțelegere și răbdare, fără a lua decizii pripite pe care mai apoi le-ai putea regreta.

Este important să înțelegi că este nevoie de o anumită conexiune și așezare a ideilor expuse de tine pentru ca designul interior să dea rezultatul dorit. Pe lângă execuție bună, profesionalism și compatibilitate, este nevoie de un echilibru între toate acestea, precum și de ajustări permanente, până vei vedea cu ochii tăi ceea ce ți-ai dorit să devină casa ta.

Design interior

Cum te putem ajuta?
Contactează un expert în design interior

Designerii și arhitecții de interior profesioniști ZEBRANO vor cerceta și planifica în detaliu orice amenajare sau redecorare a locuinței, astfel încât să se potrivească nevoilor și dorințelor tale.

contact

Request

  Solicitați o cotație

  Accept termenii și condițiile
  Citiți termenii și condițiile