Excelență din 1985
Istoric

ZEBRANO, fondat în 1985, a crescut în industria mobilei ca un brand de renume, o reală referință în lumea mobilei, în raport cu competiția, cu peste 36 de ani de tradiție și accent pe calitate.

Cu un design perfect, mobilierul clasic, avangardist și modern marca ZEBRANO este expus în 40 de magazine concept din țară și din străinătate, spre încântarea celor care sunt pasionați de calitate și de rafinament. Brandul se remarcă, deci, în mod sigur, prin finisaje de lux.

În spatele acestuia stau o considerabilă capacitate de producție a lemnului și a decorațiunilor și un personal calificat și dedicat. Astfel, brandul dobândește o abordare impecabilă și versatilă spre un design integrat, convenabil și ușor de personalizat în funcție de gusturile fiecăruia, fiind chiar și pe placul celor mai pretențioși vizionari.

Datorită tehnologiei sale de ultimă generație în materie de producție, ZEBRANO se poziționează ca lider de design și consultanță, oferind soluții complete, la cheie, pentru o gamă variată de proiecte de arhitectură, de la hoteluri, centre comerciale, instituții publice și de stat, locuințe individuale sau ansambluri rezidențiale.

ZEBRANO și-a dovedit, de-a lungul timpului, valoarea, transformându-se într-un brand puternic de mobilier, cu avantajul unic pe piață de a oferi soluții imediate pentru clienții săi, determinând astfel niveluri înalte de satisfacție și retenție în rândul acestora, pe termen lung. Tocmai de aceea, ZEBRANO este un alt fel de a traduce o distribuție internațională fără cusur, cu proiecte de anvergură livrate cu succes în diferite regiuni ale lumii, printre care menționăm: Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

vedeți proiectele noastre

Instituţional
Resurse Umane

Pentru că ZEBRANO știe cât de importantă este menținerea unui mediu sigur și sănătos, acordă o atenție deosebită educației și instruirii angajaților. Prin intermediul acestor eforturi, compania își dorește să creeze o lume productivă și inovatoare, care să fie responsabilă și conștientă și să prețuiască mediul înconjurător.

Valorile ZEBRANO sunt centrate pe oamenii din spatele companiei, motiv pentru care activitatea de management se concentrează pe evoluția prin educație, loialitate și performanță. Pe acestea le promovăm în rândul angajaților noștri, punând accent pe dezvoltarea abilităților profesionale și pe satisfacția acestora în muncă.

ZEBRANO crede cu tărie că oamenilor trebuie să li se acorde importanța și recunoașterea cuvenite, prin transparență, educație continuă și dezvoltare, constituindu-se astfel repere importante ale politicilor de resurse umane din cadrul companiei.

About Zebrano

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile