Design interior Dormitoare moderne in 2022 – cum le mobilam

solicitați o cotație

Oaza de liniste, camera de relaxare, locul cel mai linistit din intreaga casa, refugiul pentru odihna. Un dormitor poate fi descris in multe feluri, dar intrebuintarea lui principala ramane aceeasi – locul in care odihna si somnul raman prioritare. De aceea, designul interior al incaperii ar trebui sa fie aerisit, amenajat cu mobilier functional, cu spatii de depozitare ascunse, astfel incat sa nu incarce camera. 

Piesa centrala a unui dormitor modern o reprezinta patul care este definit prin cuvantul confort. Ca atare, investitia intr-o saltea de calitate care poate asigura un somn odihnitor nu poate fi decat una care iti aduce beneficii pe termen lung. De asemenea, daca vorbim despre dormitoare matrimoniale, exista mai multe dimensiuni de pat, astfel incat sa existe suficient spatiu de odihna si confort.

Dormitor intr-o gama variata de stiluri

Chiar daca este un spatiu dedicat relaxarii si odihnei, un dormitor poate fi amenajat cu mobila si alte elemente decorative intr-o gama variata de stiluri, astfel incat sa reflecte personalitatea proprietarilor.

Asadar, atunci cand iti doresti sa redecorezi un dormitor, este important sa alegi un stil de design interior. Fie ca alegi un stil elegant, lux, modern sau minimalist, odata luata decizia vei putea alege mobilierul, culorile pieselor de mobila, dar si a peretilor, tesaturilor, elementelor decorative din aceasta incapere. Iar daca oscilezi intre doua stiluri, cu siguranta un designer interior va avea expertiza de a gasi modalitati creative in care sa mixeze elemente diferite si sa ofere personalitate dormitorului.

Asa cum spuneam si anterior, patul este elementul central al camerei si,de regula, ocupa si cea mai mare suprafata din dormitor. Este important de retinut faptul ca, indiferent de dimensiunile acestuia, patul trebuie sa fie confortabil si sa confere senzatia de spatiu aerisit, nu sa aglomereze sau sa impacteze negativ vizual dimensiunile incaperii. De aceea, chiar si in privinta lenjeriilor de pat, a mobilierului si a peretilor, poti opta pentru nuante de alb, griuri sau nuante de crem calde. Acestea dau spatialitate si senzatia de diafan, de atmosfera zen si odihnitoare.

Iar daca stilul ales presupune mai multa culoare, poti incerca tesaturi in culori vibrante in cazul pernelor de diverse dimensiuni, poti alege draperii intr-o nuanta tare, sau chiar diferite alte accesorii care pot da un vibe vibrant incaperii.  De asemenea, pentru o nota mai luxoasa, pot fi introduse tonuri pământii, sau nuanțe de albastru regal, verde smarald.

Pentru cei care prefera un stil modern sau contemporan, nuantele neutre, designul minimalist si un numar mai redus de piese de mobilier vor oferi spatiului un aspect curat, aerisit.

Oricum, indiferent de stilul ales, in afara de pat si alte accesorii, trebuie luata in considerare si achizitionarea unei mobile practice, cu spatii de depozitare care nu supraaglomereaza domitorul, dar  iti permite sa depozitezi haine si alte obiecte discret. Asadar, cu exceptia sifonierului sau a dressingului, poti opta pentru noptiere simple, pouf de lux, o masuta de machiaj sau poate un scaun cu un design special, daca spatiul o permite.

Dormitor Zebrano – calitate si eleganta

Atunci cand vorbim despre dormitoare Zebrano, vorbim despre un stil luxury pe care il aducem in casa noastra si care ne poate influenta modul de a trai. Lux este diferit de opulenta, pune accentulindeosebi pe calitatea materialelor din care sunt realizate piesele de mobilier, tesaturile si calitatea aceastora atunci cand ne referim la piese precum divane, canapele, fotolii, care sunt mixate cu un design unic, cu linii delicate ce scot din anonimat si ofera rafinament oricarui element tip mobila. Cu Zebrano, daca nu gasesti piesele de mobilier care sa se potriveasca in dormitor, ai posibilitatea de a personaliza orice element, astfel incat sa se potriveasca deopotriva incaperii, cat si personalitatii clientilor.

Mobila pentru dormitoare este realizata in tonuri elegante, neutre calde pentru a pastra spatiul atemporal si luxos. Ca atare, finisajele de lux ale pieselor de mobilier Zebrano schimba atmosfera in orice incapere, oferind acea senzatie de originalitate si personalitate pe care, de cele mai multe ori, clientii o doresc atunci cand isi amenajeaza locuinta.

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile