Servicii
Mobilă la comandă

Cel mai mare avantaj al mobilierului la comandă este că îți oferă șansa de a-ți personaliza locuința într-un mod distinctiv și intim, așa cum îl simți tu apropiat de ce contează cel mai mult pentru tine în interiorul casei tale. Cumpărarea de mobilier la comandă poate elimina frustrarea de a vedea aceeași canapea în casele prietenilor tăi sau ale altor persoane, în general. Practic, ZEBRANO îți oferă alternativa unicității și materializării acesteia prin intermediul mobilierului tău. Dă-ne ocazia, prin ZEBRANO, să dăm sens acestei extensii personale, locuința ta, conturând-o în moduri proprii ție în toate camerele casei tale!

Pe langa privilegiul de a crea mobilier exact dupa preferințe, te poți bucura și de faptul că se va potrivi perfect în orice spațiu și că, prin materialele naturale pe care le folosim, acesta va rezista o perioadă îndelungată de timp, accentuând sensul și valoarea pe care le aduce ZEBRANO în casa ta.

Designerii noștri foarte creativi și pricepuți te vor ajuta să dai viață celor mai neașteptate idei, dând un răspuns impresionant preferințelor tale în ceea ce privește piesele de mobilier pe care dorești să le aduci în casa ta.  Rezultatul final,  cu design elegant, cu finisaje de lux va aduce multă satisfacție și împlinire în interiorul cuibului tău.

explorați proiectele noastre

De ce mobilierul la comandă poate fi alegerea potrivită pentru casa ta:

  • O soluție practică – Nu vei pierde timpul încercând din răsputeri să găsești ceva care ți se potrivește, pentru că vei ști exact ce vrei de la început. Ai nevoie doar de inspirația ta bună, de o echipă specializată care să-i dea acesteia formă, în dimensiunile potrivite pentru spațiul în care vrei să așezi mobilierul.
  • O investiție bună – Alegerea de a merge cu mobilier la comandă va fi o investiție pe termen lung. Indiferent de prețul pe care îl vei plăti, investiția va merita pentru că îți vei amenaja într-un mod unic, conform propriilor dorințe.
  • O adaptare la spațiul de care dispui – Poți chiar să îți amenajezi locurile aglomerate sau înghesuite, de fapt poți amenaja mai ușor orice spațiu din casa ta.

Cu toate acestea, trebuie să știi că mobilierul la comandă, presupune un proces care durează ceva timp.

Ar trebui să fii pregătit să aștepți ca echipa pe care ai ales-o să-ți realizeze mobila conform dorințelor tale. Dar ceea ce este cu adevărat mulțumitor este faptul că așteptarea se va dovedi a fi o investiție mai bună, plină de satisfacții.

Ceea ce este de asemenea avantajos este faptul că poți beneficia de dimensiuni precise, alegând materialele care ți se potrivesc, știind așadar, din ce va fi confecționată mobila aleasă.

Dacă vei investi  în materiale durabile, mobilierul tău va rezista mult în timp, dar îți va și garanta confortul la care ai visat.

Ești liber să alegi ce culori și materiale dorești, în combinații diferite sau care să se potrivească pentru tine și familia ta, în spațiul vostru comun de împărtășire a celor mai importante experiențe din viață.
Așa cum ești tu, unic, așa va fi și casa ta! De exemplu, în ce privește mobilierul, la ZEBRANO poți pune în practică cele mai năstrușnice și nemaiîntâlnite idei, ori unele de care te-ai lovit de-a lungul vieții, te-au marcat și ți le-ai dorit și la tine acasă. Aici nu-ți vei mai face griji că nu găsești ceva la care ai visat dintotdeauna, pentru că, prin mobilier la comandă, casa ta va arăta exact cum îți dorești!

Mobilă la comandă

Cum te putem ajuta
Contactează un expert în design interior

Designerii și arhitecții de interior profesioniști ZEBRANO vor cerceta și planifica în detaliu orice amenajare sau redecorare a locuinței, astfel încât să se potrivească nevoilor și dorințelor tale.

contactează-ne

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile