Mobilă la comandă Mobila living de lux – culori, stil, eleganta

solicitați o cotație

Atunci când spunem lux, de cele mai multe ori, primul gand ne poarta catre un stil elegant si sofisticat, pe care ne este dificil sa il asociem unei case de locuit. Dar, luxul nu este despre opulenta, este despre o stare, o atmosfera pe care o cream intr-un spatiu prin piese de mobilier elegant finisate, in culori rafinate, dar si functionale, in acelasi timp.

Daca te-ai intrebat vreodata ce incapere reprezinta sufletul casei, daca ar fi alegem dupa spatiul generos sau dupa numarul de persoane care se aduna in aceasta camera, atunci living room-ul ar putea fi raspunsul pe care il cauti. Pentru ca acest spatiu de zi, cu mobila living de lux care confera eleganta si stil intregii case de la primul contact al oaspetilor, poate da tonul designului interior al intregului spatiu de locuit.

Astfel ca, atunci cand vine vorba despre designul interior al livingului, multi proprietari de case se simt coplesiti de proces in sine, de la cautare, la alegerea mobilierului ideal, in culorile potrivite.

Una dintre provocari o reprezinta insusi faptul ca fiind cel mai extins spatiu din casa, locul in care familia si prietenii se aduna si petrec clipe frumoase impreuna, mobila de lux aleasa are rolul de a echilibra atmosfera si stilul decorativ ales, aerisind spatiul prin eliminarea pieselor de mobilier care nu sunt necesare.

Culori mobilier

Un aspect important in cazul selectiei mobilei de lux il reprezinta anumite culori mobilier care sunt mai des utilizate in desavarsirea diferitelor piese de mobila. De regula, culorile neutre precum alb, crem, nude si ivoire,  culori mobilier in nuante de lemn natural sau griuri, se regasesc adesea in showroom-urile de mobila de lux.

Luxul nu inseamna culori tari sau un design greoi, putem crea un stil luxos prin combinatii de mobilier in culori naturale si accente de culori tari, vibrante pentru accesorii din incaperea respectiva. Astfel, alaturi de piese de mobilier in nuante neutre putem merge ca accent de culoarea pe un fotoliu din catifea intr-un culoarea puternica precum albastru regal, verde smarald sau fuchsia.

De asemenea, putem personaliza mobila pe care o alegem pentru living prin tuse de negru, care sa sparga designul si sa ii intareasca aspectul sofisticat.

Stil mobilier Zebrano

Felul in care sunt combinate culori si texturile in cazul designului de interior al livingului este un mix intre stilul pe care il aleg proprietarii si personalitatea acestora. Iar cu ajutorul unui specialist in design interior, casa ta poate ajunge la echilibrul ideal in ceea ce priveste amenajarea incaperilor.

Si pentru ca in articol vorbim despre mobila living de lux, in functie de dispunerea spatiului, poti lua in considerare si un mobilier de lux facut pe comanda, fapt care va da un aer unic incaperii.

Piesele de mobila de lux realizate la comandă reprezinta o solutie excelenta de a aduce personalitatea si dorintele proprietarilor in spatiul pe care il amenajeaza, mai ales daca luam in considerare faptul ca in living room va trebui sa acomodam varii elemente de mobilier precum piese pentru depozitare, masa cu scaune, canapea, fotolii, masuta de cafea etc.

Astfel, este mai ușor să mobilezi o locuință atunci când ai mai multe optiuni din care poti alege și profesioniști care te pot ajuta să iei cele mai bune decizii din perspectiva investiției, dar și din punct de vedere al esteticii si coerentei spatiului.

De aceea, la ZEBRANO, oferim clientilor nostri mobilier la comanda dar si o varietate de piese de mobila deja realizate, cu un design luxos si care pot fi potrivite pentru a amenaja si decora orice spatiu interior.

Stilul de mobilier ZEBRANO se potrivește cu luxul și ofera senzația delicată a unui sanctuar, chiar la tine acasă. Luxul designului mobilierului și decorațiunilor constă în detalii rafinate care pot oferi mobilei deopotriva un aspect mai modern, unul mai elegant sau mai sofisticat.

Toata mobila este realizata din lemn natural de calitate  in atelierele proprii, cu piese de mobilier versatile, dar care isi pastreaza si aspectele functionale, mai ales atunci cand vorbim despre unitatile de depozitare, sau canapele si fotolii care trebuie sa asigure confortul utilizarii lor.

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile