Instituţional
Politică a calității

Cea mai mare provocare a companiei, dar și un angajament continuu față de clienții săi se rezumă la o permanentă adaptare la noile tendințe ale pieței, precum și la avansul tehnologic rapid. Acestea sunt secondate de o echipă de oameni cu o vastă expertiză în domeniu, gata să răspundă oricând celor mai neașteptate exigențe când ne referim la calitate și design, dar și să ofere un raport calitate/preț echilibrat.

Ceea ce caracterizează politica de servicii ZEBRANO și răspunsul imediat la solicitările pieței constă în capacitatea brandului de a fi mereu un pas înaintea competitorilor, atunci când ne referim la design și la inovație tehnologică în domeniul nostru de expertiză.

În plus, facem eforturi constante de a le oferi angajaților noștri condiții optime de siguranță în muncă, pentru a le proteja sănătatea, dar și pentru a păstra mediul de lucru un spațiu integru, în care politicile noastre privind calitatea, sănătatea și mediul sunt corect implementate. Astfel, investiția în proprii angajați, pentru a spori productivitatea, motivația, satisfacția, dar și nivelul de cunoștințe al acestora, reprezintă o preocupare vitală pentru compania ZEBRANO. Reușim să facem asta cu brio datorită sistemelor noastre integrate de Management al calității (KSEÇ), Sănătatea și Siguranța Angajaților, Management al Mediului, precum și Termenii și condițiile legale standard ale companiei.

Certificările de calitate pe care le deține, arată că ZEBRANO îndeplinește condițiile ISO 9001:2015, de Mediu 14001:2015 și Sănătate și Securitate Ocupațională standard 18001:2007 (Sistemul Integrat de Management KSEÇ), precum și condițiile legale de funcționare în vigoare. Pe lângă acestea, compania își propune să devină din ce în ce mai bună, punând în prim-plan siguranța în fabrici, livrarea la timp și tehnicile de reducere a costurilor, pentru a râmâne fidelă principiilor sale fundamentale de a susține dezvoltarea și eficiența sistemului nostru integrat de management KSEÇ, prin formare și educație.

Request

    Solicitați o cotație

    Accept termenii și condițiile
    Citiți termenii și condițiile